IVOR PAANAKKER

ART & FASHION PHOTOGRAPHER

Selected photographer

Ivor Paanakker’s arbeider har en unik signatur «look», lett gjenkjennbar gjennom hans sterke konsepter, pittoreske lyssetting og et godt øye for spennende locations. Han kombinerer  fine nyanser mellom fashion og kunst, og hans særegne stil passer like godt kommersielt som i kunstneriske verk.

Hvordan vil du beskrive ditt utrykk? – Drømmende med en rå stil. Jeg forsøker å plassere personer i en annerledes setting ved å skape en sterk stemning, gjennom å utdype omgivelsene, eller ved å utnytte det rette lyset, eller mangelen på sådan. Det er ikke nødvendigvis historier som blir fremstilt i mine fotografier, men snarere en oppstått atmosfære.

Hva karakteriserer ditt arbeid?  – Pasjon og utholdenhet ville jeg si, viljen til å strekke ting bitte litt lenger enn folk flest i verden. Både i form av iscenesettelse  som emne innen fotografi, men også som et mer generelt syn på livet.

Hva er din visjon omkring nakenhet innen fotografi og hvordan benytter du dette? – Nakenhet for meg formidler den underliggende følelsen av konseptet  som ligger bak prosjektet, det er ikke nødvendigvis tema i seg selv men heller et vakkert redskap og derfor like moteriktig som en spektakulær kjole ville vært. Det er kun en fin linje mellom mine fashion og mine naken fotografier. – Jeg mener at begge er likestilte deler av den underliggende ånden i mine arbeider.

Ivor Paanakker ble kåret til andre plass i Press Fashion Pro, Prix de la Photographie Paris. Han har også mottatt en rekke ærestildelinger i Prix de la Photographie Paris og fra International Photography Awards

BLUE FASHION

by Ivor Paanakker

EXOTIC DANCER

by Ivor Paanakker

LADY IN FOUNTAIN

by Ivor Paanakker

AFRICAN BEAUTY

by Ivor Paanakker

ATTITUDE

by Ivor Paanakker

LADY IN FOUNTAIN

by Ivor Paanakker

EMERALD & INDIGO meets IVOR PAANAKKER

Kombineér Ivor Paanakkers lekre fashionfotos med toner i turkist, blått og grønt!

ATTITUDE by Ivor Paankker

BLUE DOOR

UNDER WATER

BLUE FASHION by Ivor Paanakker

SCYSCRAPER BLUES

EMERALD FRACTAL

EMERALD & INDIGO ABSTRACT

EMERALD WATERFALLS

SUCCULENT SYMMETRY

SUCCULENTS

QUEEN LEAVES

Premium kvalitet

Alle våre kolleksjoner trykkes på premium fotopapir, med Epson's høykvalitets 9-farge UltraChrome HD INK, som gir en helt unik sorthvitt fargegjengivelse og skarphet i detaljene. Bildene er galleriinnrammet med lekre dype kvalitetsrammer. 

Utvalgte rammer i sort, børstet gull, børstet sølv og børstet kobber.                         

Vi bruker samme kvalitets rammelister som gallerier og rammemakere. Alle bilder kan leveres som utfallende bilde eller med tykk passepartôut. 

Rask levering

Vår produksjon er basert i Skandinavia, og DEZTINÉ Art Collection kan derfor levere ordinære bestillinger på kun 2-5 dager. Dette gjelder også for skreddersydde bildeformater.