YOUR STORE WALL?

 

 

 

 

 

 

INSTORE GALLERY

Utnytt veggene i butikk bedre,

øk oppmerksomheten med 400 %

I samarbeid med INSTORE GALLERY tilbyr DEZTINÉ Art Collection et digitalt salgs- og visualiseringsverktøy til gallerier, interiør- og møbelbutikker for økt salg av bilder og kunstfoto.

Øk salget med over 30 % i din butikk!

Se hele presentasjonen under!

PRESENTS

+ 400 %

Digitale skjermer kaprer 400 % høyere oppmerksomhet enn trykkede plakater

+ 31,8 %

Skaper mer enn 31,8 % oppsving i salget av bilder og kunstfoto

+ 32,8 %

Generer økt kundetrafikk og gjenbesøk i butikken med  32,8 %

+ 29,5 %

Øker det generelle salgsvolumet i butikken med mer enn 29,5 % 

Skap vekst i din butikk!

 

Har du et egnet lokale for salg av bilder og fotokunst? Driver du interiørbutikk, galleri eller møbelbutikk? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg for en uforpliktende prat.

InStore Gallery søker pilotbutikker på Østlandet for videre utvikiling av InStore Gallery. Fyll ut skjema og en representant fra InStore Gallery tar kontakt med deg!

 

Ja, jeg ønsker mer informasjon om InStore Gallery i min butikk!

XPRESS leveranse

Leveranse direkte til din kunde 

Rask levering 

 

Vår produksjon er basert i Skandinavia, og DEZTINÉ Art Collection kan lever ordinære bestillinger på 2-5 dager.

Vi har prioritert rask leveranse, da vi ut fra egen bransjeerfaring innen møbel og interiør, vet hvor viktig det er å kunne yte god kundeservice.

Med økende netthandel og forbrukerenes forventning til «express leveranser» blir dette enda viktigere i tiden som kommer.

Xpress direkte til kunde 

 

Unngå transittlagring av dine kundebestillinger i butikken eller på eksternt lager.  DEZTINÉ Art Collection kan tilrettelegge direkte leveranser hjem til sluttkunde om ønskelig. Lettvint og praktisk for forhandler.

Dette forutsetter selvsagt at kunde forskuddsbetaler sitt bilde ved bestilling. Tjenesten leveres etter våre transportørers til enhver tids gjeldene prisliste, og oppgis i ordrebekreftelse for bestilling.

PREMIUM kvalitet

Kunstfoto trykket med optimal fargegjengivelse og detaljskarphet

HD Ink Ultra Chrome 9-fargetrykk for optimal farge- og detaljgjengivelse!

 

Alle våre bilder blir trykket enkeltvis med HD INK Ultra Chrome 9-farge trykk. Trykkeprosessen sikrer optimal fargegjengivelse og en eksepsjonell detaljskarphet i motivet. Trykkene kan vare i hele 200 år uten å forringes.

 

Vi trykker motivene på 260 grams fotkunst papir for best mulig kvalitet. Papiret er syrefritt og vil ikke falme over årenes løp.

Sjekk ut hva verdens beste naturfotografer og museumseksperter sier om trykkekvaliteten på kunstfotoene!

Galleri innramming 

DEZTINÉ Art Collection benytter samme type heltre rammelister som kunstgalleriene rammer inn bilder med. Denne våren har vi funnet frem til fire utvalgte lekre rammelister i satinert gull, satinert kobber, satinert sølv og sort for en eksklusiv innramming.

Kunden kan selv velge om motivet skal rammes inn med et tykt hvitt passepartôut eller om motivet skal fylle hele bilderammen.

Bilde med passepartôut

Bilde uten passepartôut

Galleriinnramming med passepartôut